GMP+

GMP Plus certificaat

Rittman Diervoeders heeft sinds 2011 het GMP+ B3 (2007) certificaat. Het GMP certificaat is een belangrijke kwaliteitsstandaard voor de handel, collectie en op- en overslag van diervoeders.

Het GMP Plus FSA schema heeft voorwaarden met betrekking tot productiefaciliteiten van diervoeders en ook voor opslag, transport, personeel, procedures, documentatie en dergelijke, waardoor diervoederveiligheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.

GMP Plus voor een garantie op de hoogste kwaliteit

Omdat wij GMP Plus gecertificeerd zijn bent u altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit. Zo voldoen wij en onze diervoeders onder andere aan de volgende standaarden:

  • Wij hanteren een duidelijke taakverdeling over het personeel en ieder is gekwalificeerd en bekwaam getraind
  • Al onze grondstoffen en verpakkingsmaterial voldoen aan vastgelegde kwaliteitstandaarden en de kwaliteit van onze grondstoffen en ook het eindproduct wordt regelmatig getest
  • Onze werkwijze en productie is vastgelegd in "Standard Operating Procedures" zodat wij altijd dezelfde hoge kwaliteit realiseren
  • Om verontreiniging en verwisselingen tegen te gaan is ons fabrieks- en productieproces degelijk ingericht en deze wordt regelmatig gecontroleerd

SecureFeedBedrijven met een GMP Plus certificaat voldoen aan alle lokale en internationale wettelijk gestelde normen in de diervoederindustrie. Voor kwaliteit en vakmanschap bent u bij Rittman Diervoeders aan het juiste adres!

Sinds januari 2016 zijn wij tevens gecertificeerd voor GMP-FRA/MI103 en leveren we duurzame melkveevoeders middels het Book & Claim-model. Wij zijn aangesloten bij SecureFeed en staan op de witte lijst voor diervoederbedrijven van de NZO!