Stal- en weide

Rittman Diervoeders stal- en weide producten

Naast onze diervoeders, strooisels, ruwvoer en supplementen weten wij dat het houden van dieren hiermee niet ophoudt. In ons pakhuis vindt u daarom vele aanvullende stal- en weide producten voor zowel grote als kleine dieren en voor zowel (grote) veebedrijven als particulieren.

Wij bieden een gevarieerd stal- en weide assortiment in afrasteringsmaterialen, laarzen, stal- en tuingereedschappen, kruiwagens en meststoffen zoals NPK (ook wel 15-15-15 genoemd), Landbouwzout, Kieseriet, Kalizout, Patentkali, Ijzersulfaat en Fieldcare, een langzaam werkende kunstmest voor de paarden wei.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor emmers, vliegen- en muggenbesrtijding, ongediertebestrijding, liksteenhouders, voer- en drinkbakken, verschillende voer- en drinktorens, drinkflessen en spenen.

Speciaal voor hygiƫne in vee boxen hebben wij Dekamix in ons assortiment. Dekamix is een strooimiddel voor de boxen van koeien, kalveren of varkens wat de huid ontziet en de hygiƫnische omstandigheden verbetert. Het geeft maximaal comfort voor uw dieren op de plaatsen waar ze liggen en lopen. Het heeft geen schurende werking, dus zacht voor de hakken en is niet verschralend voor de spenen.

Kortom teveel stal- en weide producten om op te noemen. Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals of wilt u weten of een product op voorraad is neem gerust contact met ons op.

Rittman Diervoeders stal- en weide producten